Kaartverkoop benefietwedstrijd Feyenoord - Sparta gestart

Kaartverkoop benefietwedstrijd Feyenoord - Sparta gestart

De kaartverkoop voor de wedstrijd tussen Feyenoord en Sparta Rotterdam is van start gegaan. Deze ‘Benefietwedstrijd voor het leven’, waarvan de opbrengst naar de Hartstichting gaat, wordt gespeeld op donderdag 24 maart (20.00 uur) in De Kuip.

Kaarten voor deze stadsderby voor het goede doel kosten € 10,- en zijn te koop via de online ticketshop van Feyenoord. De opbrengst van de Benefietwedstrijd voor het leven wordt door de Hartstichting gebruikt voor buitenkasten voor AED’s: draagbare apparaten die het hartritme weer kunnen herstellen bij een hartstilstand. De buitenkasten komen op straat te hangen, zodat mensen met een hartstilstand te allen tijde geholpen kunnen worden.

Het duel tussen Feyenoord en Sparta is tevens een Kameraadjeswedstrijd, wat betekent dat leden van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes gratis naar de wedstrijd kunnen. Zij ontvangen begin volgende week per mail meer informatie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties