Vilhena traint alsof hij nog een contract moet verdienen

Vilhena traint alsof hij nog een contract moet verdienen

Tonny Vilhena gaat Feyenoord in dit kalenderjaar verlaten. Is het niet in de winterse transferperiode dan gebeurt het transfervrij in de zomer. De middenvelder mag sinds 1 januari in ieder geval zelfstandig met geïnteresseerde clubs praten nu zijn contract minder dan een half jaar doorloopt.

Volgens De Telegraaf merk je in Albufeira, waar Feyenoord haar tussentijdse trainingskamp belegt, echter helemaal niets van het aanstaande vertrek van Vilhena. ''De Feyenoorder traint in de Algarve alsof hij nog een contract moet verdienen'', schrijft de krant dinsdagochtend in de papieren editie.

Vilhena, die het liefst afscheid neemt met een hoofdprijs, concentreert zich voor honderd procent nog op Feyenoord en geeft elke training alles, verzekert het blad. Giovanni van Bronckhorst kan de middenvelder in ieder geval nog goed gebruiken, want in de topper tegen PSV kan hij geen beroep doen op de geschorste Karim El Ahmadi.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties