Boskamp: ''Als ik hem zie spelen, denk ik: Jezus, wat is dat?''

Boskamp: ''Als ik hem zie spelen, denk ik: Jezus, wat is dat?''

Jan Boskamp heeft nog niet echt genoten van de eerste seizoenshelft in de eredivisie. "Het houdt allemaal niet over, hè?'', oordeelt de televisie-analist op SoccerNews.nl. ''PSV, Ajax en Feyenoord lopen nog niet weg bij bijvoorbeeld Heracles, het valt allemaal niet mee.''

''Er komen wel geweldige talenten aan met Bazoer, Van Beek, Van de Beek, Pereiro en noem ze allemaal maar op, maar ik zie geen Cruijff of Van Hanegem lopen. Bovendien zijn die talenten over twee jaar allemaal alweer weg'', aldus Boskamp, die ook meer van Feyenoord verwacht. "Ik was afgelopen zomer zo blij toen Feyenoord Jan-Arie van der Heijden haalde. Een goeie keuze, dacht ik.''

''Hij zou mooi centraal kunnen spelen en de opbouw gaan verzorgen, daarnaast zag ik hem veelvuldig doorschuiven naar het middenveld. Maar hij heeft nog geen seconde het niveau gebracht dat ik verwacht had van hem, als ik eerlijk ben. Als ik hem zie spelen, denk ik: 'Jezus, wat is dat?'. Maar dat heb ik bij Vejinovic ook. Bij Vitesse schoot hij elke vrije trap er bij wijze van spreken in."

Boskamp vindt de situatie waarin Warner Hahn zit zonde. "Als je die keepers ziet blunderen, is het toch doodzonde dat een Warner Hahn op de bank zit bij Feyenoord. Waarom verhuurt Feyenoord hem niet aan Twente, daar wordt hij toch alleen maar beter van? En Feyenoord profiteert daar dan ook van in de toekomst. Ik snap wel dat het dubbel is, want Feyenoord is een topclub en die wil twee goede keepers hebben. Maar nu wordt hij geremd in zijn ontwikkeling. Hij staat volledig stil."

Lees meer over
Sven van Beek Warner Hahn
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties