Feyenoord bevestigt oefenwedstrijd tegen Charleroi

Feyenoord bevestigt oefenwedstrijd tegen Charleroi

Feyenoord speelt tijdens het trainingskamp in Portugal een dubbele oefenwedstrijd tegen Sporting de Charleroi. Op vrijdag 8 januari 2016 neemt de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst het met twee verschillende teams op tegen de huidige nummer tien van België. De eerste wedstrijd wordt gespeeld om 13.00 uur, de tweede om 15.00 uur.

Feyenoord bereidt zich van zaterdag 2 tot en met zaterdag 9 januari in het Zuid-Portugese Albufeira voor op de tweede helft van het seizoen. De duels met Charleroi zijn de enige oefenwedstrijden die in die week worden afgewerkt. In een later stadium zal via deze website het trainingsschema worden gecommuniceerd, evenals informatie over de toegankelijkheid van de trainingen en de oefenwedstrijden.

Voor Charleroi zijn de duels belangrijk in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft, die – net als voor Feyenoord – een week na het trainingskamp begint. Voor de Belgen is het op dit moment nog geen winterstop. Op dinsdagavond en op tweede kerstdag komt Charleroi nog in actie in de Jupiler Pro League, zoals de hoogste afdeling van het Belgische voetbal officieel heet.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties