El Ahmadi over gele kaart: ''Ik laat het team in de steek''

El Ahmadi over gele kaart: ''Ik laat het team in de steek''

Minuut 93. Feyenoord staat in Nijmegen 3-1 achter tegen NEC. Feyenoord-middenvelder Karim El Ahmadi, de enige Feyenoord die 'op scherp’ staat, maakt een overtreding op een speler van NEC waarvoor hij een gele kaart krijgt. De Marokkaan mist door deze straf de eerste wedstrijd na de winterstop: de topper tegen PSV.

"Het is gewoon dom”, zegt de middenvelder tegenover RTV Rijnmond. "Ik denk dat ik mezelf op dat moment niet kan inhouden, maar ik kan er niet tegen als iemand met zijn voet op de bal gaat staan. Achteraf is het dom, maar ik ga altijd het duel aan en soms zonder na te denken, zoals nu. Ik laat het team hierdoor tegen PSV in de steek en dat neem ik mezelf kwalijk.”

Ook is hij duidelijk over de prestaties van de club in uitwedstrijden. "We zijn gewoon nog niet goed genoeg. Ik denk dat als je het in zoveel uitwedstrijden moeilijk hebt, dat je iets niet goed doet. Op dit moment zijn we niet klaar voor uitwedstrijden en in de tweede competitiehelft moeten we vol aan de bak."

"In de thuiswedstrijden verloopt het wel makkelijk”, vervolgt El Ahmadi waarna journalist Jan Dirk Stouten hem in de rede valt. "Thuis gaat het ook niet makkelijk hoor, maar het dubbeltje valt dan gewoon jullie kant op”, zegt de journalist. "Maar je wint wel en daar gaat het om”, zegt El Ahmadi.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties