''Ik hoop in ieder geval de dubbele cijfers te halen''

''Ik hoop in ieder geval de dubbele cijfers te halen''

Rick Karsdorp gaf dit seizoen al zes voorzetten waar een goal uitkwam en daar is de vleugelverdediger blij mee. "Ik ben heel aanvallend ingesteld. Dan weet je dat je per wedstrijd twee of drie voorzetten kan leveren. Het kunnen er nog meer zijn, ik hoop in ieder geval de dubbele cijfers te halen."

"Ik ben blij dat ik nu zes assists heb geleverd in dertien wedstrijden. Dat is een goed gemiddelde", vervolgt Karsdorp tegenover FCUpdate.nl. "Opbouwen is een sterk punt van mij, dat weet ik. Ik ben aanvallend ingesteld, dat komt uiteraard ook door mijn jeugd", doelt hij op het feit dat hij in een recent verleden nog aanvallende middenvelder was.

Dirk Kuyt speelt een belangrijke rol voor Karsdorp. "Met Dirk loopt het dit seizoen erg goed. De bal vasthouden, daar is hij misschien wel het beste in van de Eredivisie. Ik kom dan vaak buitenom", stelt de back. "Ik wil nu ook weleens binnendoor komen en dan zelf een keer proberen te scoren", voegt hij toe.

Lees meer over
Dirk Kuyt Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties