''We kunnen de stap niet zetten als het echt moet''

zondag 13 december 2015 17:08 18.289 keer bekeken 118 reacties Pro Shots

Feyenoord kwam vanmiddag in de Euroborg niet verder dan een gelijkspel. De Rotterdammers blijven daarmee tweede in de Eredivisie, maar kwamen niet in punten gelijk met koploper Ajax. Giovanni van Bronckhorst, trainer van Feyenoord, is ondanks dat blij met een punt in het Hoge Noorden.

"Voorafgaand aan de wedstrijd is dit een gemiste kans om het gat met Ajax te verkleinen”, zegt de trainer tegenover FOX Sports. "Na de wedstrijd mag je blij zijn met een punt, want het had ook mis kunnen gaan. Vanaf de vijftigste minuut zag ik pas het Feyenoord wat ik wil zien.”

Volgens de trainer is de druk om te winnen een onderdeel van het puntverlies. "In de fase dat wij écht moeten, wanneer de druk hoger is, kunnen wij die stap niet maken om ten koste van alles te winnen", vervolgt hij. "Als je kampioen wil worden, moet je dat wel kunnen. We lopen nu wel een punt in, maar het hadden er drie kunnen zijn. Er zijn echter nog genoeg wedstrijd om de punten wel te halen.”

Gerelateerd nieuws
118 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 52 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74807 leden - Op dit moment zijn 1691 mensen actief, waarvan 356 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved