Hateboer over Elia: ''Ook Europees gezien een goede speler''

Hateboer over Elia: ''Ook Europees gezien een goede speler''

Eljero Elia gaf afgelopen week in Voetbal International aan dat de buitenspeler het 'heerlijk' te vinden om backs te 'slopen'. Hans Hateboer, rechtsback van FC Groningen, staat aankomende zondag tegenover Elia. De verdediger, die in het verleden ook in de belangstelling van Feyenoord zou hebben gestaan, kijkt uit naar de confrontatie met de Feyenoorder.

"Eljero Elia is een goede speler, een uitstekende speler voor Feyenoord”, zegt de 21-jarige Hateboer tegenover RTV Noord. "Ik probeer elke week mijn tegenspeler uit te schakelen en dat wil ik tegen hem ook doen. Het is mooi dat hij er ook zo over denkt, wat logisch is.”

De verdediger heeft zin in de duels met Elia, één van de meest geroutineerde spelers in de Eredivisie. "Ik kijk er wel extra naar uit”, vervolgt hij. "Het is leuk om jezelf tegen de top van Nederland te meten, misschien is Elia ook Europees gezien nog een goede linksbuiten. Ik wil in de wedstrijd laten zien dat ik ook een goede back ben.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties