Bel Hassani: ''Feyenoord? Het veld heb ik al goedgekeurd''

Bel Hassani: ''Feyenoord? Het veld heb ik al goedgekeurd''

Ilias Bel Hassani was gisteren dé uitblinker aan de kant van het verliezende Heracles Almelo. De oud-Spartaan en geboren Rotterdammer etaleerde in De Kuip zijn klasse. De 23-jarige middenvelder hoopt uiteindelijk in Nederland een stap hogerop te kunnen maken.

''Als de tijd rijp is om te vertrekken, zou ik het liefst in Nederland een stap naar een grotere club maken. Ik zeg niet direct ‘nee’ tegen het buitenland, maar het liefst blijf ik gewoon in Nederland'', vertelt Bel Hassani tegenover VoetbalPrimeur. De creatieveling beschikt over een aflopend contract, al heeft Heracles wel een eenzijdige optie om de verbintenis met één jaar te verlengen.

Als Feyenoord-fan lijkt de voorkeur van Bel Hassani duidelijk. "Ik kan wel clubs noemen, maar ik moet me eerst nog maar bewijzen. Nu gaat het goed, maar dat moet ik wel volhouden. Ik zou dolblij zijn als ik voor zo'n club kan spelen, maar jullie mogen beoordelen of ik dat niveau al aankan. Dat is jullie taak. Aan het veld ligt het hier in De Kuip in ieder geval niet, dat heb ik al goedgekeurd!''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties