Fledderus: ''Feyenoord-bal ook competitievervalsing''

Fledderus: ''Feyenoord-bal ook competitievervalsing''

Heracles Almelo kreeg deze week de beschikking over de ballen van Feyenoord, zodat de nummer vier van de eredivisie zich optimaal kon voorbereiden op het duel van morgenmiddag. En dat was even wennen voor de spelers, erkent aanvoerder Mark-Jan Fledderus tegenover De Telegraaf.

"Hij verschilt wel heel erg van de Derbystar, de bal die normaal gesproken in de eredivisie wordt gebruikt. Dit is dan net zo goed competitievervalsing, want het is gewoon een totaal andere bal'', zegt hij met een lach. ''Als we over kunstgras zeuren, mag je hier ook wat over zeggen...''

De vleugelverdediger droomt nog niet van een overwinning in De Kuip. ''Het gaat ons er vooral om dat we spelen naar onze mogelijkheden. We moeten er alles aan doen om een goed resultaat neer te zetten in Rotterdam. Dan zien we aan het eind van de wedstrijd wel wat de uitslag is'', aldus Fledderus.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties