Overzicht: Van Geel legt basis met nieuwe contracten

Overzicht: Van Geel legt basis met nieuwe contracten

Twee maanden geleden hebben wij een overzicht geplaatst met de huidige stand van zaken rond de contracten bij Feyenoord. Begin december zijn er een aantal zaken veranderd en is technisch directeur Martin van Geel druk bezig om een basis te leggen voor een succesvolle toekomst.

De afgelopen periode heeft de technisch directeur van Feyenoord de contracten van eerste elftal-spelers Calvin Verdonk (2020), Rick Karsdorp (2020), Bart Nieuwkoop (2020) en Jari Schuurman (2020) opengebroken en met meerdere jaren verlengd.

Karim El Ahmadi heeft tegenover het Algemeen Dagblad aangegeven open te staan voor een nieuw contract. "Ik voel me hier thuis. Dus over contractverlenging valt zeker te praten,'' zei de middenvelder, die nog niks heeft gehoord van Van Geel.

2016
Dirk Kuyt *
Tonny Vilhena *
Lopes Cabral

* Het is namelijk slechts een kwestie van tijd voordat Dirk Kuyt zijn handtekening zet onder een nieuw contract. Beide partijen hebben volgens VI intern naar elkaar uitgesproken langer met elkaar door te willen.

* Tonny Vilhena zal zijn aflopende contract niet verlengen. Speler en club zijn in september wel overeengekomen dat een vertrek in de winterstop voor alle partijen het beste is.

2017
Kamil Miazek
Warner Hahn
Terence Kongolo
Stef Gronsveld
Karim El Ahmadi*
Colin Kazim-Richards
Eljero Elia
Anass Achahbar
Lex Immers
Lucas Woudenberg (verhuurd aan NEC)

* El Ahmadi staat er voor open om zijn verbintenis te verlengen, zo heeft hij toegegeven in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik voel me hier thuis. Dus over contractverlenging valt zeker te praten. Ik ben topfit, mis vrijwel nooit wedstrijden. Maar ik heb nog niets gehoord van de clubleiding."

2018
Kenneth Vermeer
Sven van Beek
Miquel Nelom
Jan-Arie van der Heijden
Jens Toornstra
Michiel Kramer
Bilal Basaçikoglu
Wessel Dammers (verhuurd aan Cambuur)

2019
Eric Botteghin
Simon Gustafson
Marko Vejinovic

2020
Rick Karsdorp
Bart Nieuwkoop
Jari Schuurman
Calvin Verdonk

Feyenoord wil selectie versterken bij zicht op titel in winter
Feyenoord trok afgelopen zomer vier nieuwe spelers aan voor bijna tien miljoen euro. Naast Marko Vejinovic (3,5 miljoen), Eric Botteghin (2,5 miljoen), Michiel Kramer (2,5 miljoen) en Simon Gustafson (1,5 miljoen), werden Eljero Elia, Jan-Arie van der Heijden, Dirk Kuyt en Colin-Kazim Richards transfervrij aangetrokken. De Rotterdammers spelen momenteel mee in de bovenste regionen van de Eredivisie en wanneer dit in de winterstop nog steeds het geval is, zullen opnieuw spelers aangetrokken worden.

Mogelijke versterkingen in de winter
Leroy Fer is officieel gepolst als versterking voor de tweede helft van het seizoen. Het is een signaal dat de club zich voor het eerst sinds jaren kansrijk voelt in de strijd om de prijzen.
[poll=264]

Lees meer over
Kenneth Vermeer Anass Achahbar Wessel Dammers Sven van Beek Bart Nieuwkoop Eric Botteghin Jens Toornstra Calvin Verdonk Dirk Kuyt Rick Karsdorp Michiel Kramer Lex Immers Warner Hahn Jari Schuurman Stef Gronsveld
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties