Egyptische Sobhi werd aangeboden bij Feyenoord

Egyptische Sobhi werd aangeboden bij Feyenoord

De naam van Ramadan Sobhi, die als vleugelaanvaller en aanvallende middenvelder uit de voeten kan, verscheen vandaag op verschillende voetbalsites. In Egypte was het gerucht ontstaan dat Feyenoord een bod op de speler van Al Ahly had gedaan, maar dit werd door de technisch directeur van de club uit Cairo ontkracht. Het verhaal leek uit een Egyptische duim gezogen, maar blijkt toch een kleine link met de werkelijkheid te bevatten.

"Tijdens de afgelopen transferperiode hebben wij Ramadan (Sobhi, red.) aangeboden bij Feyenoord”, zegt Carlos Tavares de Barros, zaakwaarnemer van de speler namens Prestige Sports, tegenover FR12.nl. "De club leek toen haar peilen gericht te hebben op Gustafson en geen interesse te hebben in Ramadan Sobhi en wij hebben niks meer over hem van Martin van Geel (technisch directeur van Feyenoord, red.) vernomen.” Iedere transferperiode worden er meerdere spelers bij clubs aangeboden.

De zaakwaarnemer behartigt, samen met Kofi Manu, de belangen van oud-Feyenoorder Elvis Manu en begeleidde hem ook bij zijn transfer van Feyenoord naar Brighton. "Ik heb Ramadan veel verteld over Feyenoord”, vervolgt hij. "Ik heb hem ook een filmpje laten zien van Het Legioen na het doelpunt van Elvis Manu tegen Zorya Luhansk. Zulke ambiance kan hij in Nederland maar bij één club ervaren: bij Feyenoord. Hij zag zichzelf al beslissend zijn in een volle Kuip. Ramadan ziet Nederland ook als een goede tussenstap in zijn carriere, in vergelijking met een transfer naar bijvoorbeeld Engeland."

Lees meer over
Elvis Manu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties