Janssen weggestuurd bij Feyenoord: ''Vond het toen wel prima''

Janssen weggestuurd bij Feyenoord: ''Vond het toen wel prima''

De Eredivisie kent dit seizoen vele verrassingen en Vincent Janssen is er zonder twijfel één van. De spits van AZ speelde afgelopen seizoen nog voor Almere City, maar ontwikkelt zich stormachtig. De oud-Feyenoorder Janssen is pas 21 jaar oud, maar heeft het hele land al gezien dankzij de clubs waar hij voor uit kwam.

Zo speelde hij vier jaar lang in de jeugd van de Rotterdammers, maar werd hij daar ondanks de topscorerstitel weggestuurd. "Het is hun goed recht om niet met mij door te gaan. Ik was natuurlijk gehaald met het idee dat ik ooit in De Kuip zou spelen. Die verwachting is niet uitgekomen. Toen vond ik het eerlijk gezegd ook wel prima", vertelt Janssen in Voetbal International.

"Ik heb mooie dingen meegemaakt, maar ook tegenslagen gekend en op de bank gezeten. Ik wilde gewoon weer ergens het vertrouwen krijgen en veel minuten maken", aldus de spits die tegenwoordig een basisplaats bij AZ heeft en voor Jong Oranje uitkomt.
[poll=263]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties