Immers speelt niet: ''Maar ik ben tevreden bij Feyenoord''

zaterdag 14 november 2015 13:52 15.621 keer bekeken 60 reacties Pro Shots

Lex Immers komt bij Feyenoord voorlopig niet aan de bak en toen de Rotterdammers onlangs op bezoek gingen bij ADO Den Haag schreeuwden de thuisfans om de terugkeer van de aanvallende middenvelder. ''Een overgang deze winter is geen issue'', laat Immers echter weten in het Algemeen Dagblad.

"Twee weken geleden, toen we met Feyenoord in Den Haag speelden en de Haagse fans een groot spandoek voor me hadden, dat was gaaf en eervol. Ik zou liegen als ik zeg dat het me niks deed. Ooit keer ik hier terug. Maar ik ben nog steeds tevreden bij Feyenoord, ondanks dat ik niet speel", zegt de Hagenaar. 

"Feyenoord heeft een aantal keer op rij gewonnen dus daar kan ik niks van zeggen", vervolgt de nummer tien. "Maar goed, als ze nu ineens drie keer op rij verliezen, moet de trainer weer keuzes gaan maken. Misschien kom ik dan weer aan spelen toe. Ik blijf hard trainen en op mijn kans wachten. De trainers kunnen mij er nooit op pakken dat ik er met mijn pet naar gooi. Ik zal altijd alles geven wat ik in mij heb."

Gerelateerd nieuws
60 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 33 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71176 leden - Op dit moment zijn 98 mensen actief, waarvan 43 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved