Immers speelt niet: ''Maar ik ben tevreden bij Feyenoord''

Immers speelt niet: ''Maar ik ben tevreden bij Feyenoord''

Lex Immers komt bij Feyenoord voorlopig niet aan de bak en toen de Rotterdammers onlangs op bezoek gingen bij ADO Den Haag schreeuwden de thuisfans om de terugkeer van de aanvallende middenvelder. ''Een overgang deze winter is geen issue'', laat Immers echter weten in het Algemeen Dagblad.

"Twee weken geleden, toen we met Feyenoord in Den Haag speelden en de Haagse fans een groot spandoek voor me hadden, dat was gaaf en eervol. Ik zou liegen als ik zeg dat het me niks deed. Ooit keer ik hier terug. Maar ik ben nog steeds tevreden bij Feyenoord, ondanks dat ik niet speel", zegt de Hagenaar.

"Feyenoord heeft een aantal keer op rij gewonnen dus daar kan ik niks van zeggen", vervolgt de nummer tien. "Maar goed, als ze nu ineens drie keer op rij verliezen, moet de trainer weer keuzes gaan maken. Misschien kom ik dan weer aan spelen toe. Ik blijf hard trainen en op mijn kans wachten. De trainers kunnen mij er nooit op pakken dat ik er met mijn pet naar gooi. Ik zal altijd alles geven wat ik in mij heb."

Lees meer over
Jens Toornstra Michiel Kramer Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties