Achahbar tribuneklant: ''Dat zijn de moeilijkste beslissingen''

vrijdag 13 november 2015 17:48 24.483 keer bekeken 169 reacties Pro Shots

Anass Achahbar was in de laatste speelronden van het vorige seizoen belangrijk voor Feyenoord. De kleine spits was onder meer beslissend door te scoren in de wedstrijden tegen FC Dordrecht en PSV. Tijdens het huidige seizoen moet Achahbar het echter doen met een plaats op de tribune, omdat trainer Giovanni van Bronckhorst de voorkeur geeft aan Michiel Kramer als eerste spits en Colin Kazim-Richards als reserve-spits.

"Samen met Lex (Immers, red.) zit hij de laatste maanden niet bij de wedstrijdselectie", begint de trainer in FC Rijnmond, het voetbalpraatprogramma van RTV Rijnmond. "Het zijn de moeilijke dingen van het coach-zijn om zulke beslissingen te maken. De laatste weken is het basiselftal intact gebleven, behalve bij blessures en schorsingen. Ik zag geen reden om iets te wisselen in die opstelling.”

Anass Achahbar wordt door velen gezien als een goede reserve-spits, omdat Michiel Kramer en Colin-Kazim Richards qua speelstijl niet veel verschillen. "Anass (Achahbar, red.) heeft inderdaad andere kwaliteiten dan Michiel (Kramer, red.) en Colin (Kazim-Richards, red.). Op dit moment kies ik alleen voor Kazim-Richards op de bank, mede door zijn fysieke aanwezigheid en kracht. Hij is geen killer voor de goal, dat zie je ook als je kijkt naar zijn doelpunten in het vorige seizoen. Maar ik kijk naar alles, ook naar de manier hoe Kazim-Richards traint en hoe hij in de groep ligt."

Gerelateerd nieuws
169 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 95 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73434 leden - Op dit moment zijn 420 mensen actief, waarvan 82 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved