Kramer: ''Juist in die momenten kan ik beslissend zijn''

Kramer: ''Juist in die momenten kan ik beslissend zijn''

Michiel Kramer heeft de laatste wedstrijden niet gescoord voor Feyenoord en dat zit hem dwars. Ook in De Klassieker heeft de spits van de Rotterdammers het publiek niet overtuigd. "Ik zat niet lekker in de wedstrijd", verklaarde hij tegen FC Afkicken.

"Zeker in de eerste helft waren er een paar momenten dat die bal net niet aankwam of net onderschept werd. Juist in die momenten kan ik beslissend zijn." De spits maakte hij wel goed ruimte bij de 1-0 van Sven van Beek. "Ik kom eigenlijk altijd wel naar de eerste paal, dus dat betekent dat er achter mij veel ruimte vrijkomt."

Ook toen Elia vrijkwam aan de linkerkant in de eerste helft had Kramer de bal graag willen hebben. "Die voorzet komt dan weer net niet", zegt Kramer. "En ook met Karsdorp was er zo'n situatie dat hij hem net iets te vroeg gaf. Dan kan ik er wel als een malle achterna rennen maar dat heeft dan ook geen zin'', aldus de spits.

Lees meer over
Sven van Beek Rick Karsdorp Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties