'Juventus is overtuigd en wil Pellè oppikken'

'Juventus is overtuigd en wil Pellè oppikken'

Spits Graziano Pellè speelde vorig seizoen de pannen van het dak bij het Engelse Southampton, en ook deze voetbaljaargang doet hij het behoorlijk goed. Zo goed zelfs dat een absolute topclub nu geïnteresseerd is in een samenwerking. Pellè kan namelijk mogelijk de overstap maken naar Turijn, waar Juventus hem nadrukkelijk op de radar heeft staan.

Het Engelse medium Mirror weet te melden dat De Oude Dame in de zomerstop nog niet helemaal overtuigd was van de oud-Feyenoorder. Men dacht dat het goede seizoen van de Italiaan ook een gelukje kon zijn. Nu Pellè echter wéér goed presteert in het shirt van de Saints, zijn de beleidsbepalers in Turijn overtuigd: de spits moet aangetrokken worden.

Het is nog onduidelijk wat Juventus precies voor Pellè wil betalen. De kersverse international van het Italiaanse nationale team moet hoogstwaarschijnlijk een flinke duit kosten. Martin van Geel heeft bij zijn transfer van Feyenoord naar Southampton een doorverkooppercentage bedongen bij de verkoop van de spits.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties