Kritiek op Kramer: ''Hij kan niet zo langer doorgaan''

zondag 8 november 2015 21:22 46.155 keer bekeken 360 reacties Pro Shots

Kees Jansma, de voormalig perschef van Oranje, liet in FC Rijnmond zijn licht schijnen over de huidige spits van Feyenoord, namelijk Michiel Kramer. De van ADO Den Haag overgekomen aanvaller staat al vier officiële wedstrijden droog. "Hij is een intelligente speler en lijkt een beetje slungelig en ongeïnteresseerd, maar je moet hem ook niet tekortdoen. Ik vond hem tegen Ajax erg afwezig, maar zijn tegenstanders speelden goed. Dan wordt het lastig."

Jansma kan de kritiek op Kramer wel begrijpen. "Als hij verzuimd te scoren dan hoort dat ook zo. De strijd die hij had met Henk Fraser (trainer ADO Den Haag, red.) zal hij ook met Van Bronckhorst krijgen. Je moet meer investeren om er meer uit te halen. Dan kun je wel laconiek zijn, maar je zult toch meer moeten geven. Hij kan niet zo langer doorgaan. Van Bronckhorst geeft ook signalen af. Straks wordt Kazim-Richards gepromoveerd en moet Kramer oppassen dat hij ook niet door Anass Achahbar wordt voorbijgestreefd," aldus Jansma.

Gerelateerd nieuws
360 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 135 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74170 leden - Op dit moment zijn 4385 mensen actief, waarvan 988 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved