Gio: ''Beslissingen arbiters waren soms onverklaarbaar''

Gio: ''Beslissingen arbiters waren soms onverklaarbaar''

Giovanni van Bronckhorst vindt dat Feyenoord zichzelf tekort heeft gedaan zondagmiddag. ''Er had meer ingezeten'', oordeelde de trainer na de puntendeling (1-1) tegen aartsrivaal Ajax. ''We kwamen verdiend op voorsprong.''

De Rotterdammers gingen ook rusten met een voorsprong. ''Je weet op het einde dat het veel kracht heeft gekost. Kazim kroop er één keer achter en nog een kopballetje van Kuyt, maar meer grote kansen hebben we niet meer gecreeërd'', verklaarde Gio tegenover Fox Sports.

Van Bronckhorst had ook wat kritiek op de scheidsrechters. ''Sommige beslissingen waren onverklaarbaar. Een bal uit of een tweede gele kaart. Ik wil daar niet te veel over zeggen, want ik laat het aan jullie over of de beslissingen terecht waren. Maar vasthouden is normaal geel, ook al is het de tweede keer. Dan speel je tegen tien man...'', doelde de coach op een overtreding van Ajax-aanvoerder Davy Klaassen.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties