Vermoedelijke basiself: Vilhena op plek Gustafson

Vermoedelijke basiself: Vilhena op plek Gustafson

De diverse landelijke media verwachten bij Feyenoord slechts één wijziging ten opzichte van het elftal dat vorige week zo teleurstellend verloor tegen ADO Den Haag. Tonny Vilhena wordt na de uitlatingen van Van Bronckhorst tijdens de persconferentie vrijdag in de basis verwacht als aanvallende middenvelder op de plaats van Simon Gustafson.

Anderhalve week geleden stond Vilhena nog in de basis op de plaats van Marko Vejinovic omdat Vilhena de tegen Ajax zo benodigde strijdlust meebrengt. Toen kwam Feyenoord er te weinig aan toe om zelf druk te zetten. Met Vejinovic als regisseur zou dat beter verzorgd moeten kunnen zijn. Vejinovic heeft daarbij als voordeel dat hij van alle spelers van Feyenoord de meeste kansen creëert.

Vermoedelijke opstelling: Vermeer, Karsdorp, Van Beek, Van der Heijden, Kongolo, El Ahmadi, Vilhena, Vejinovic, Kuyt, Kramer, Elia.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Sven van Beek Dirk Kuyt Rick Karsdorp Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties