''Wij hebben die Rotterdamse mentaliteit''

''Wij hebben die Rotterdamse mentaliteit''

Aanstaande zondag staat De Klassieker alweer op het programma. Jan Boskamp en Martijn Krabbendam blikken vooruit op deze kraker in de Eredivisie op de website van Voetbal International.

"Ajax is verder dan Feyenoord", zegt de Feyenoord-watcher. "In de beker zag je voor rust ook dat Ajax veel vaster en beter is. Als het niet draait kunnen ze terugvallen op een duidelijk systeem, duidelijke afspraken en positiespel. Feyenoord is te afhankelijk van individualisten en als die niet de vorm hebben, kan je zomaar verliezen. Dat zagen we ook tegen ADO Den Haag."

Jan Boskamp is wederom lovend over de jeugdopleiding van Feyenoord. "Wij hebben iets dat anderen niet hebben. Wij hebben die Rotterdamse mentaliteit. Dat komt heel langzaam weer terug met Beekie, met Karsdopie en Kongolo die van Varkenoord komen. Die hebben die over-mijn-lijk-mentaliteit . Nou zie je dat ze geloven dat ze voor de titel kunnen gaan. Dat hebben we een hele tijd niet gehad. Wij moeten altijd zeggen dat we meedoen om de titel. Een club als Feyenoord moet die uitstraling hebben."

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties