Zaakwaarnemer Elia schrok: ''Feyenoord onhaalbare kaart''

Zaakwaarnemer Elia schrok: ''Feyenoord onhaalbare kaart''

Feyenoord draait dit seizoen vooralsnog er goed, en dat komt voor een groot gedeelte op het conto van Eljero Elia. Aanvankelijk leek de rappe buitenspeler in de afgelopen transferzomer onhaalbaar, maar de oud-vleugelspits van onder meer Werder Bremen en Juventus verrast door toch voor de Rotterdamse Kuip te kiezen. Op donderdag vertelt hij hoe hij tot die keuze is gekomen.

Elia zegt tegen het medium ELF Voetbal: "Mijn eerste reactie was: daar gaan we financieel nooit uitkomen. Aan de andere kant dacht ik waarom niet? Ik heb Feyenoord altijd een mooie club gevonden. De passie van de fans, de emotie, daar ben ik gevoelig voor. Hoe langer ik erover nadacht, hoe beter ik het plaatje bij mij vond passen. de ambities, de aankopen die al waren gedaan, het feit dat ze dit seizoen écht zo hoog mogelijk willen eindigen. Het vooruitzicht dat ik iedere week weer kon spelen. Ik zag mezelf wel in De Kuip spelen."

De zaakwaarnemer van de Feyenoorder, Rodger Linse, dacht aanvankelijk dat Feyenoord een onhaalbare kaart zou zijn: "Die schrok zich kapot. Rodger meldde dat er interesse vanuit Engeland was. En dat Feyenoord mij nooit kon betalen. Waarop ik antwoordde dat ik bereid was om salaris in te leveren en dat ik gewoon lekker wilde voetballen. Toen heb ik Feyenoord gebeld en gezegd dat ik graag bij ze wilden komen voetballen. Binnen een paar dagen was het rond.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties