''Ik vind de vreugde van Feyenoord best aandoenlijk''

''Ik vind de vreugde van Feyenoord best aandoenlijk''

Overstromingsgevaar in Amsterdam. De waterstand in De Amstel is extreem hoog na de tranenregen van de afgelopen dagen. Vandaag is het de beurt aan Henk Spaan, die vele emmers traanvocht leeggiet in zijn column in Het Parool.

"Ik vind de enorme vreugde van Feyenoord best aandoenlijk, al herinner ik me niet dat Moulijn, Israël en Van Hanegem ook twaalf ererondes liepen na winst op Ajax'', begint Spaan. "Als betrokken kijker (lees: niet tegen zijn verlies kunnende Ajacied, red.) mogen we hopen dat de KNVB op 8 november een scheidsrechter benoemt die wel bestand is tegen de kokende haat die boven de rijen dampt."

''Volgens Ronald de Boer was Feyenoord net Atlético Madrid, volgens Leo Beenhakker zette Dirk Kuyt de boel perfect op scherp en volgens John de Wolf kon Veltman niet tegen zijn verlies. Ik denk dat De Wolf de laatste is die iemand mag verwijten niet tegen zijn verlies te kunnen. We weten allemaal waarom. Ook begrijp ik de plotselinge lofzang op Atletico Madrid niet. Straks worden Pepe en Mourinho, sujetten die zelfs Real Madrid een lelijk gezicht konden geven, de boegbeelden van het nieuwe winnen.''

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties