''Ik vind hem wel een slechte verliezer''

''Ik vind hem wel een slechte verliezer''

Joël Veltman was na afloop van de verloren wedstrijd niet te spreken over Feyenoord-spits Michel Kramer. In de slotfase van het duel liep Veltman tegen Kramer op, waarna de spits een duw uitdeelde aan de verdediger van Ajax.

"Ik vind het een soort zwakte, al begrijp ik het wel want Ajax hoopt nu misschien dat Kramer geschorst is in de volgende wedstrijd op 8 november in De Kuip. De scheidsrechter is ervoor om dat te zien en als speler moet je daar niet teveel over naar buiten treden. Ja, ik vind hem wel een slechte verliezer", zegt John de Wolf.

Tegenover Telesport was de oud-Feyenoorder positief over de wedstrijd. "Op een mooier moment kan je die wedstrijd niet winnen. In die tweede helft, daar zat alles in. Feyenoord ging meer gas geven, ging voor de overwinning en er zat veel meer strijd in. Uiteindelijk haal je die overwinning eruit", aldus De Wolf.

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties