''Van beide kanten bevalt het zeer goed''

''Van beide kanten bevalt het zeer goed''

De beslissing van de Rotterdammers om Dirk Kuyt terug te halen naar De Kuip is niet over een nacht ijs gegaan. De leiding van Feyenoord heeft lang na moeten denken of ze er wel goed aan zouden doen om de 35-jarige spits binnen te halen.

''Het heeft heel lang geduurd voordat ze er intern uit waren,'' vertelt Mikos Gouka bij De Tafel van Kees. ''Uiteindelijk hebben ze het wel gedaan. Ze hebben slechte ervaringen met ervaren spelers die toch niet meer helemaal konden brengen wat ze hoopten. Met Dirk is dat de andere kant op geslagen. Hij brengt nog meer dan dat ze gehoopt hadden.''

In 2016 gaan Feyenoord en Kuyt om de tafel zitten. "Van beide kanten bevalt het zeer goed. Alleen Dirk realiseert zich misschien ook dat eens het moment gaat komen dat het voorbij is, dus ze willen hem nu niet al duidelijkheid verschaffen over komend seizoen. Maar ze gaan er wel na de winterstop serieus over praten," sluit de journalist af.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties