Kuyt blijft scoren: ''Ze gaan er tegenwoordig lekker in''

Kuyt blijft scoren: ''Ze gaan er tegenwoordig lekker in''

Dirk Kuyt scoorde vandaag al weer zijn tiende competitietreffer van dit seizoen. Daarmee loopt de aanvoerder één op één. ''Ze gaan er tegenwoordig lekker in. Het elftal gaat steeds beter lopen en dat komt ook mijn spel ten goede'', vertelde de hattrick-maker van vandaag.

Feyenoord begon sterk, maar zakte daarna in. ''Feyenoord zit in een nieuwe situatie. De verwachtingen worden groter. We begonnen goed, maar we vergaten de tweede te maken. Het was niet foutloos vandaag, maar we hebben mooie dingen laten zien. We hebben het nagelaten meer goals te maken'', analyseerde Kuyt tegenover Fox Sports.

De nummer zeven kreeg het tweede doelpunt op naam, omdat hij de bal bij een schot van Nieuwkoop nog aanraakte. ''Bart stond goed aangesloten en de bal valt op mijn linkerschoen. Ik ben blij met de overwinning en dat ik belangrijk kan zijn voor dit elftal. Ik geloof in dit Feyenoord. Dat heb ik al gezegd toen ik hier tekende. Wat realistisch is, moeten we nog zien...''

Lees meer over
Bart Nieuwkoop Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties