Afgelopen Feyenoord - AZ (3-1)

Afgelopen Feyenoord - AZ (3-1)

Feyenoord staat voor een aantal interessante weken. Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst kijkt uit naar aanstaande zondag, wanneer zijn ploeg in de uitverkochte Kuip tegen AZ een reeks duels met sterke tegenstanders aftrapt. ‘Een mooi vooruitzicht’, zei de coach vrijdagmiddag tijdens zijn wekelijkse persconferentie. ‘Het zijn meetmomenten waarop we als ploeg kunnen laten zien waar we staan. Onze volle focus ligt nu eerst op AZ, dat een goed team heeft staan.’

Feyenoord – AZ
Aftrap: 16.45 uur

Opstellingen:
Feyenoord:
Vermeer; Nieuwkoop, Van Beek, Van der Heijden, Kongolo; El Ahmadi, Gustafson, Vejinovic; Kuyt, Kramer en Elia.
AZ: Coutinho; Johansson, Gouweleeuw, Van der Linden, Haps; Van Overeem, Henriksen, Rienstra, Luckassen, Dos Santos; Janssen.

Wisselspelers:
Feyenoord:
Hahn, Kazim-Richards, Basaçikoglu, Nelom, Vilhena, Toornstra en Botteghin.
AZ: Rochet, Brežančić, Ortiz, Haye, Tankovic, Jahanbakhsh en Mühren.

Scoreverloop:
12' | 1-0 Kuyt
19' | 1-1 Overeem
60' | 2-1 Kuyt
76' | 3-1 Kuyt

Wedstrijdverslag:
Feyenoord blijft ook na de tiende speelronde in punten gelijk met koploper Ajax. De Rotterdammers wonnen zondag in De Kuip met 3-1 van AZ. Evenals een week eerder in Heerenveen was Dirk Kuyt enorm belangrijk voor zijn ploeg met een hattrick. Namens de bezoekers uit Alkmaar was voormalig FC Dordrecht-speler Joris van Overeem trefzeker. (Lees meer)

Lees meer over
Kenneth Vermeer Sven van Beek Bart Nieuwkoop Eric Botteghin Jens Toornstra Dirk Kuyt Michiel Kramer Warner Hahn
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties