Feyenoord met grote groep richting AZ

Feyenoord met grote groep richting AZ

Feyenoord is woensdag met een grote groep de voorbereiding op de aanstaande thuiswedstrijd tegen AZ begonnen. Trainer Giovanni van Bronckhorst kon tijdens de ochtendtraining op Varkenoord beschikken over vrijwel zijn volledige selectie, waaronder ook de spelers die maandagavond in actie kwamen met Jong Feyenoord tegen Jong PEC Zwolle (5-0). Rick Karsdorp, die herstellende is van een liesblessure, trainde individueel. De verdediger werd in de afgelopen twee wedstrijden vervangen door Bart Nieuwkoop.

Feyenoord kon op een droog Varkenoord rekenen op grote publieke belangstelling. In verband met de schoolvakantie waren veel kinderen in de gelegenheid om de spelers aan het werk te zien. Op het tweede trainingsveld van de selectie stonden de supporters rijen dik langs de hekken. Zij zagen de spelers onder meer een pass- en trapvorm en verschillende positiespelen afwerken.

Voor Feyenoord wacht aanstaande zondag om 16.45 uur de thuiswedstrijd tegen AZ, die reeds is uitverkocht. De ploeg van Van Bronckhorst hoopt dan de uitstekende reeks in de thuiswedstrijden dit seizoen door te trekken. Feyenoord bleef tot dusver in eigen huis zonder puntenverlies. In de competitie werden al vier thuisoverwinningen geboekt, terwijl in De Kuip ook PEC Zwolle werd verslagen in het bekertoernooi.

In aanloop naar de eerstvolgende thuiswedstrijd wachten na woensdag nog drie groepstrainingen voor Feyenoord. De trainingen van donderdag en zaterdag op Varkenoord (beiden 10.30 uur) zijn vrij toegankelijk. De sessie op vrijdag is besloten.

Lees meer over
Bart Nieuwkoop Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties