Kramer inzetbaar: ''Dan moet Gio me wel opstellen''

Kramer inzetbaar: ''Dan moet Gio me wel opstellen''

Michiel Kramer is gewoon inzetbaar voor Feyenoord de komende weken. De spits is vrijgesproken door de beroepscommissie voor een slaande beweging tegen Ted van de Pavert in de wedstrijd tegen De Graafschap. Het orgaan concludeerde dat Kramer zijn tegenstander duwde en dus niet sloeg.

‘Ik ben heel blij’, reageert de lange aanvaller tegenover Voetbal International. ‘Mooi dat ik de komende wedstrijden gewoon kan voetballen voor Feyenoord. Nu ga ik me lekker weer op voetballen richten. Maar dan moet Gio van Bronckhorst me natuurlijk wel opstellen'', zegt hij met een knipoog.

Er komen belangrijke weken aan voor Feyenoord met onder andere een dubbele ontmoeting tegen aartsrivaal Ajax. ''Je kunt dus begrijpen dat ik heel opgelucht ben. Anderzijds: het was gewoon geen slaan wat ik deed. Dat heb ik steeds gezegd en dat is ook zo. Wat dat betreft is het een logische uitspraak.''

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties