Van Hanegem spreekt van partijdigheid KNVB

Van Hanegem spreekt van partijdigheid KNVB

Willem van Hanegem is niet te spreken over de KNVB en dan vooral niet over de aanklager betaald voetbal. De oud-international en ras-Feyenoorder vindt dat Ajacied Riechedely Bazoer een soortgelijke 'overtreding' maakte als Michiel Kramer.

Kramer moet vrezen voor een schorsing na een 'duw' in het gezicht van De Graafschap-speler Ted van de Pavert. Bazoer krijgt waarschijnlijk geen proces aan zijn broek na een soortgelijk vergrijp in de wedstrijd tussen Heracles Almelo en Ajax (0-2). 'Bij Ajax zag ik een speler een tegenstander van Heracles een klap voor zijn kop geven', concludeerde De Kromme in zijn column in het Algemeen Dagblad.

'Ik wil hier absoluut niemand een oor aannaaien. Ik ben ook van mening dat als de scheidsrechter en zijn assistenten het niet hebben waargenomen, je het daarbij zou moeten laten. Maar áls je toch de beelden erbij wilt halen, dan moeten ze bij de televisie wel één lijn trekken. Die duw van Kramer tegen De Graafschap hebben ze wel honderd keer laten zien, maar dat gebeurde bij die jongen van Ajax dus niet. Dat noem ik partijdigheid', aldus Van Hanegem.

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties