Van Bronckhorst: ''Feyenoord is een manier van leven''

Van Bronckhorst: ''Feyenoord is een manier van leven''

De liefde voor Feyenoord zit diep bij Giovanni van Bronckhorst. De oefenmeester van de Rotterdammers is al van jongs af aan verslingerd aan de volksclub.

In een vraaggesprek met magazine Fernando vertelt Van Bronckhorst dat hij álles mooi vindt aan zijn club. "Het stadion, de kleuren, het logo, de fans. Het geeft daarom ook zo'n mooi gevoel om dat prachtige Feyenoord-shirt aan te hebben. Bovendien is het de club waar ik zoveel mooie herinneringen aan bewaar."

"Ik zeg niet voor niets: Feyenoord is een manier van leven. Toen ik afscheid nam als speler, werd ik Feyenoorder voor het leven genoemd. Zo voel ik dat ook echt", aldus de oefenmeester. Bij aartrsivaal Ajax zou hij dan ook nóóit hebben getekend. "In het verleden zijn spelers van Feyenoord naar Ajax gegaan, maar dat was voor mij geen optie. Voor mij is er maar één club in Nederland. Daarom ving PSV, dat ook geïnteresseerd in mij was, ook bot bij mij."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties