Gullit over Oranje: ''Koeman voelt zich verraden''

zaterdag 10 oktober 2015 12:28 78.618 keer bekeken 148 reacties Pro Shots Bron: VP

Het EK 2016 lijkt verder weg dan ooit, maar desondanks probeert iedereen hoop te houden op een wonder. Ruud Gullit, captain van Oranje in 1988, ook. "Ik moet wel."

Dat zegt de oud-Feyenoorder tegen de BBC. "De EK-kwalificatie werd ingegaan met een nieuwe coach en ik denk dat ze daarbij een vreselijke fout hebben gemaakt door terug te grijpen op Guus Hiddink. Een goede coach, maar van een heel andere generatie."

"Iedereen hoopte dat Ronald Koeman het zou worden, omdat hij dichter bij de huidige generatie spelers staat. Maar dat is niet gebeurd. Het gevolg was dat er geen klik was tussen bondscoach en spelersgroep", gaat Gullit verder.

Inmiddels staat Danny Blind aan het roer. "Maar hij moest wel nadat Hiddink was vertrokken. Ik hoop dat hij de situatie nog kan draaien. Het zal heel lastig worden. De voetbalbond zal ook willen bewijzen dat ze de goede beslissing hebben genomen. Iedereen hoopt dat het goed gaat uitpakken", aldus Gullit.

Maar wat als Oranje het niet redt en Blind belandt op straat? "Ronald Koeman heeft al gezegd dat hij het stokje nu niet zal overnemen. Hij voelt zich verraden."

Gerelateerd nieuws
148 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 36 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75496 leden - Op dit moment zijn 1374 mensen actief, waarvan 332 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved