Van Bronckhorst krijgt lof: ''Niet voor de hand liggend''

Van Bronckhorst krijgt lof: ''Niet voor de hand liggend''

Feyenoord is nog niet stabiel genoeg om kampioen te worden, oordelen enkele voetbalkenners in Studio Voetbal. De Rotterdammers wonnen zondag met enig fortuin bij De Graafschap (1-2).

Feyenoord is volgens Mossou wel 'stabiel, maar niet goed genoeg'. "Ze zijn stabieler en moeilijker te verslaan. Bovendien heeft Feyenoord een bredere selectie. Nu kunnen ze nog Tonny Vilhena inbrengen. Fred Rutten had vorig jaar niks op de bank zitten", weet Mossou. Adriaanse was blij dat Giovanni van Bronckhorst voor Vilhena koos, toen rechtsback Bart Nieuwkoop uitviel. "Juist deze middenvelder Vilhena, die zette Elia vrij in de zestien, voorafgaand aan de beslissende 1-2. Goed gecoacht door Van Bronckhorst, het was niet de meest voor de hand liggende beslissing. Hij wilde echt winnen."

"Opvallend is dat Feyenoord elke wedstrijd wel een scheidsrechterlijk voordeeltje heeft", aldus journalist Sjoerd Mossou van het Algemeen Dagblad. "Alles zit nu mee en valt net goed. Het is voetbal is nog wel heel slecht hoor, dat is echt niet goed genoeg om kampioen te worden." Co Adriaanse is het daarmee eens: "Vorige week speelde Feyenoord wel goed, maar zondag was De Graafschap gewoon beter, zeker in de eerste helft."

Lees meer over
Bart Nieuwkoop
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties