'Te Vrede mist mogelijk duel met voormalig werkgever'

maandag 5 oktober 2015 16:20 15.905 keer bekeken 76 reacties Pro Shots Bron: Voetbalzone

De aanklager betaald voetbal is een onderzoek gestart naar Feyenoord-spits Michiel Kramer, die een tik zou hebben uitgedeeld aan Ted van de Pavert van De Graafschap. Kramer is echter niet de enige die moet vrezen voor een schorsing: ook ex-Feyenoord-spits Mitchell te Vrede (sc Heerenveen) is onderwerp van gesprek op de burelen van de aanklager.

Te Vrede zou in de wedstrijd tegen Heracles Almelo (2-0 verlies) een slaande beweging gemaakt hebben richting verdediger Ramon Zomer. Te Vrede en Zomer vochten in de wedstrijd felle duels uit en zeven minuten voor tijd zette Te Vrede zijn arm in de maag van de mandekker.

De KNVB meldt nu via de officiële kanalen dat de aanklager een vooronderzoek is begonnen. De spits, sc Heerenveen en de aanvoerder hebben tot dinsdag 12.00 uur de tijd om te reageren. Dat geldt ook voor de betrokkenen van Heracles Almelo.

Op 18 oktober staat de wedstrijd SC Heerenveen - Feyenoord op het programma. Bij een eventuele schorsing mist de oud-Feyenoorder de ontmoeting met zijn voormalige club.

Gerelateerd nieuws
76 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 29 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74808 leden - Op dit moment zijn 85 mensen actief, waarvan 52 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved