Liesblessure dwingt Karsdorp zo goed als zeker tot rust

Liesblessure dwingt Karsdorp zo goed als zeker tot rust

Feyenoord kan zondagmiddag tegen De Graafschap zo goed als zeker geen beroep doen op rechtsback Rick Karsdorp. De verdediger wordt vandaag nog getest, maar het ziet ernaar uit dat een liesblessure het talent tot rust dwingt.

Dat meldt De Telegraaf vandaag. Jong Oranje kan waarschijnlijk ook snel een telefoontje verwachten van Feyenoord. De Rotterdammers springen zeer voorzichtig om met de grote revelatie op de rechterflank, zeker met het oog op de dubbele confrontatie met Ajax.

In die periode speelt Feyenoord ook tegen sc Heerenveen, AZ en FC Twente. ''Dat is een reeks mooie duels, maar wel zwaar. We kijken nu eerst per dag hoe het met Karsdorp gaat. Hij heeft last van zijn lies. Hij is een belangrijke speler voor het team, die het de laatste weken fantastisch doet. Hij en Dirk Kuyt vullen elkaar goed aan'', aldus trainer Giovanni van Bronckhorst.

Lees meer over
Dirk Kuyt Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties