Loftrompet voor Karsdorp: ''Hoe snel kan het gaan?''

Loftrompet voor Karsdorp: ''Hoe snel kan het gaan?''

Het blad Voetbal International kiest traditiegetrouw de twee 'pluspunten' van het afgelopen weekend uit. Eén daarvan is Rick Karsdorp, de rechtsback die zich stormachtig ontwikkelt bij Feyenoord.

"Hoe snel kan het gaan? Feyenoord kocht afgelopen zomer twee verdedigers, maar een blonde back uit de eigen jeugd steelt de show. Rick Karsdorp schiet als een komeet omhoog", stelt het weekmagazine vast. "Zijn (voor)selectie voor Oranje verbaasde eigenlijk niemand meer. Natuurlijk staan alle schijnwerpers in De Kuip op Dirk Kuijt. Maar ook de al even blonde Karsdorp straalt in iedere vezel uit dat Feyenoord een winnaarsploeg aan het worden is."

Veel lof voor hem dus, maar wie is dan de tweede uitblinker van afgelopen weekend? Bert Steltenpool. "Er is hoop voor alle amateurvoetballers. Want het kan snel gaan, bewijst Steltenpool. Alleen de naam al. Hij speelde twee jaar geleden nog in de Derde Klasse bij Vooruitgang Vergt Wilskracht in het West-Friese Wervershoof. Afgelopen vrijdag bezorgde de zoon van voormalig prof Eric Steltenpool met twee kopballen en een intelligente intikker FC Volendam de volledig verdiende eerste periodetitel."

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties