Meerdere clubs willen Vilhena in winter inlijven

Meerdere clubs willen Vilhena in winter inlijven

Tonny Vilhena lijkt in de winterstop bij Feyenoord te vertrekken nu zijn aflopende contract definitief niet wordt verlengd. Over een gebrek aan belangstelling hoeft hij niet te klagen.

Sampdoria aast namelijk nog altijd op de handtekening van de 20-jarige Vilhena, schrijft het Algemeen Dagblad. De Italianen hadden afgelopen zomer al interesse, maar toen zag de speler vanwege zijn zieke moeder af van een vertrek uit De Kuip. De komende maanden gaat de familie bekijken of een vertrek naar het buitenland nu wel een serieuze optie is. Er zouden bovendien meer kandidaten zijn om Vilhena in te lijven.

Vilhena doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel deed onlangs een ultieme poging om de middenvelder langer te binden, maar dat liep op niets uit. Daardoor moet Feyenoord de speler in de winterstop verkopen om nog een transfersom te vangen. Vilhena, die graag wil dat de Rotterdammers nog wat aan hem verdienen, staat daar voor open.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties