"Misschien maken ze straks minuten in het eerste"

"Misschien maken ze straks minuten in het eerste"

Patrick Lodewijks is een tevreden man. Zijn ploeg won maandagavond met 2-0 van Jong ADO Den Haag en dat was volgens de coach mede te danken aan de instelling van de spelers. "Het was goed om te zien dat iedereen met de juiste mentaliteit en bereidheid speelde", zegt Lodewijks op de website van Feyenoord.

"Het moet voor sommigen best lastig, of in elk geval wennen geweest zijn om op maandagavond met het tweede te moeten spelen, aangezien deze spelers gewend zijn vast onderdeel uit te maken van de wedstrijdselectie van het eerste elftal. De spelers realiseren zich kennelijk goed dat juist door hier goed en met de juiste spirit voor de dag te komen, ze de kans vergroten dat ze binnenkort wel minuten kunnen maken in het eerste."

Uit het eerste team speelden onder anderen Lex Immers, Colin Kazim-Richards en Jens Toornstra. Jong Feyenoord had volgens Lodewijks wel wat vaker moeten scoren. "Gezien de verhoudingen op het veld was een grotere score op zijn plaats geweest."

Lees meer over
Jens Toornstra Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties