Immers en Kazim scoren voor winnende beloften

Immers en Kazim scoren voor winnende beloften

Jong Feyenoord heeft de competitiewedstrijd tegen Jong ADO Den Haag gewonnen. De Rotterdamse beloften, met Elia als toeschouwer op de tribune, wisten in het Kyocera Stadion, de thuisbasis van ADO Den Haag, met 0-2 te winnen. Lex Immers en Colin Kazim-Richards waren trefzeker. Na de winst op Jong ADO Den Haag blijft Jong Feyenoord eerste in de competitie en loopt het drie punten uit op Jong PEC Zwolle, dat vanavond verloor.

In de achttiende minuut kwam de ploeg van Patrick Lodewijks, die met een sterkte formatie speelde, al op een voorsprong. Na een goede voorzet van Jens Toornstra wist Immers de bal binnen te koppen. Tien minuten laten wist ook Colin-Kazim Richards te scoren met het hoofd, na eveneens een voorzet van Toornstra: 0-2.

Jong ADO Den Haag - Jong Feyenoord: 0-2
'18 Lex Immers
'27 Kazim-Richards

Opstelling Jong Feyenoord: Hahn; Nieuwkoop, Botteghin, Verdonk, Nelom; Toornstra, Vilhena, Immers; Achahbar, Kazim, Schuurman

Lees meer over
Anass Achahbar Bart Nieuwkoop Eric Botteghin Jens Toornstra Calvin Verdonk Lex Immers Warner Hahn Jari Schuurman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties