Dekker terug in Kuip: ''Mooi dat ik applaus kreeg bij wissel''

Dekker terug in Kuip: ''Mooi dat ik applaus kreeg bij wissel''

Rick Dekker keerde vanmiddag voor de tweede keer in een korte tijd terug in De Kuip. De middenvelder van PEC Zwolle speelde jarenlang in de jeugdopleiding van Feyenoord en kijkt met een bijzonder gevoel terug op de twee wedstrijden tegen Feyenoord.

"Afgelopen donderdag verloren we terecht en vanmiddag gingen we met de goede bedoelingen naar De Kuip”, begint Dekker tegenover RTV Rijnmond. "We speelden op een andere manier en het pakte goed uit, we hadden een aantal kansjes. In de tweede helft wordt het 1-0 voor Feyenoord en zijn er twee grote kansen maar weet Feyenoord toch 2-0 te maken."

"Het was best wel bijzonder om weer in De Kuip te spelen. Ik ben bij Feyenoord opgegroeid en speelde er acht jaar. Donderdag zat het hele stadion vol en vandaag ook was dat ook zo. Ik kom uit de omgeving en mijn vrienden stuurden me veel berichtjes over de wedstrijd. Veel mensen die ik ken zitten met een seizoenkaart in het stadion. Ik ging er in de vierenzestigste minuut af en kreeg ook applaus van de Feyenoord-supporters. Dat is mooi."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties