Dekker terug in Kuip: ''Mooi dat ik applaus kreeg bij wissel''

zondag 27 september 2015 17:08 19.247 keer bekeken 15 reacties Pro Shots

Rick Dekker keerde vanmiddag voor de tweede keer in een korte tijd terug in De Kuip. De middenvelder van PEC Zwolle speelde jarenlang in de jeugdopleiding van Feyenoord en kijkt met een bijzonder gevoel terug op de twee wedstrijden tegen Feyenoord.

"Afgelopen donderdag verloren we terecht en vanmiddag gingen we met de goede bedoelingen naar De Kuip”, begint Dekker tegenover RTV Rijnmond. "We speelden op een andere manier en het pakte goed uit, we hadden een aantal kansjes. In de tweede helft wordt het 1-0 voor Feyenoord en zijn er twee grote kansen maar weet Feyenoord toch 2-0 te maken."

"Het was best wel bijzonder om weer in De Kuip te spelen. Ik ben bij Feyenoord opgegroeid en speelde er acht jaar. Donderdag zat het hele stadion vol en vandaag ook was dat ook zo. Ik kom uit de omgeving en mijn vrienden stuurden me veel berichtjes over de wedstrijd. Veel mensen die ik ken zitten met een seizoenkaart in het stadion. Ik ging er in de vierenzestigste minuut af en kreeg ook applaus van de Feyenoord-supporters. Dat is mooi."

Gerelateerd nieuws
15 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 7 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74801 leden - Op dit moment zijn 1101 mensen actief, waarvan 210 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved