Van Geel wilde Elia al langer en 'vergeet' Achahbar

zondag 27 september 2015 10:41 38.958 keer bekeken 216 reacties Pro Shots Bron: VP

Feyenoord heeft in januari al een poging gewaagd om Eljero Elia naar Rotterdam te halen. Dat zei technisch directeur Martin van Geel zondag aan De Tafel van Kees bij FOX Sports.

In januari heb ik al contact met zijn zaakwaarnemer Rodger Linse gezocht, of zijn komst toen al mogelijk was", vertelde Van Geel. "Toen vertrok Elia echter naar Southampton. In de zomer kwam een telefoontje terug, dat het nu eventueel wel mogelijk was en dat hij mogelijk transfervrij weg zou mogen bij Werder Bremen."

Naast Elia trok Feyenoord deze zomer ook Michiel Kramer van ADO Den Haag aan. Van Geel twijfelde lang over de spits. "We hebben er maandenlang over gesproken. De een had wat meer twijfels, de ander minder. Maar iedereen had zijn twijfels. Michiel is een prima spits, maar is hij goed genoeg voor de top van Feyenoord? Maar Kramer heeft bewezen zijn specifieke kwaliteiten te hebben en samen met Kazim-Richards en Kuyt hebben we nu een aantal goede spelers die de spitspositie kunnen invullen", aldus de technisch directeur, die Anass Achabar, die zijn contract verlengde, niet noemde.

Gerelateerd nieuws
216 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 84 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72120 leden - Op dit moment zijn 327 mensen actief, waarvan 87 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved