Gouka: ''Lex Immers kunnen we nu wel afschrijven''

Gouka: ''Lex Immers kunnen we nu wel afschrijven''

De kritiek was de afgelopen weken groot, maar Feyenoord-watchers Mikos Gouka (Algemeen Dagblad) en Jan Dirk Stouten (RTV Rijnmond) erkenden vandaag dat de Rotterdammers goed speelden. ''Het heeft ook met de vorm van spelers te maken'', begon Stouten in de regionale voetbaltalkshow FC Rijnmond.

''Het liep gewoon beter met Simon Gustafson op tien vergeleken met Jens Toornstra en Lex Immers. Gustafson raakt de bal één keer én naar voren, terwijl Toornstra op een gegeven moment overal liep. Dirk Kuyt speelde ook goed, Eljero Elia was los en Jan-Arie van der Heijden had na een moeizaam begin een prachtige crosspass. Joop van Daele zei op de radio al dat ze veel compacter speelden en dat is makkelijker.''

Is Gustafson dan de missing link? Gouka: ''Als je het puur baseert op gisteren zeg je ja. Maar het is nog te vroeg om te juichen. Immers (donderdag tribune, red.) kunnen we nu wel afschrijven. Heel opmerkelijk, want hij was in de voorbereiding nog reserve-aanvoerder. Een vertrek lijkt de enige optie. Vorig seizoen konden ze 3,2 miljoen pond voor hem krijgen en met bonussen nog een miljoen extra.''

Beide heren waren eensgezind over het selectiebeleid van Oranje. ''Ik vind het gek dat Van Beek er niet bijzit, maar de selectie van Karsdorp is volledig terecht'', waren de woorden van zowel Stouten als Gouka.

Lees meer over
Sven van Beek Jens Toornstra Dirk Kuyt Rick Karsdorp Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties