Kramer: ''Als ik scoor, kan de trainer mij er niet uit halen''

Kramer: ''Als ik scoor, kan de trainer mij er niet uit halen''

Feyenoord neemt het in de tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi op tegen PEC Zwolle. De resultaten van de Rotterdammers in de competitie zijn tot nu toe aardig, maar er klinkt wel enige kritiek op het spel. Spits Michiel Kramer zit daar niet mee.

"Mij boeit dat totaal niet. Het gaat om winnen. Als we wedstrijden winnen met lelijk voetbal, dan vind ik dat prima. Met mooi voetbal is het des te beter, maar volgens mij gaat het alleen om winnen. Meer niet", stelt Kramer in gesprek met de NOS.

Ziet Kramer zichzelf al als de eerste spits van Feyenoord? "Ik heb nu twee wedstrijden in de basis gespeeld. Op het moment dat het bij mij even wat minder gaat, zal ongetwijfeld Colins Kazim-Richards zijn kans ook weer krijgen. Het begint bij mezelf, als ik goed speel en ik maak doelpunten, heeft de trainer ook geen keuze om mij eruit te halen."

Kramer leek het in de competitieduels met Willem II en Roda JC, ondanks twee doelpunten, nog wel een beetje zonder bruikbare voorzetten te moeten doen. Dat is een kwestie van wennen, meent de spits. "Ik kan nooit genoeg ballen krijgen. Het ligt ook een beetje aan mijn medespelers, die mij een beetje moeten leren kennen. Dat gaat denk ik elke wedstrijd beter."

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties