De Klassieker in De Kuip is uitverkocht!

De Klassieker in De Kuip is uitverkocht!

De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax wordt zondag 8 november in een tot de nok toe gevulde Kuip gespeeld. Alle voor de losse verkoop beschikbare kaarten gingen vanaf woensdagochtend in iets meer dan 24 uur over de toonbank, waardoor het topduel anderhalve maand voordat er wordt afgetrapt in Stadion Feijenoord al volledig is uitverkocht.

Feyenoord bouwt dit seizoen aan een unieke reeks in De Kuip, waar tot op heden alle thuisduels volledig waren uitverkocht. Na de oefenduels met Southampton en Olympiakos was het vervolgens ook in de Eredivisie tegen achtereenvolgens FC Utrecht, Vitesse en Willem II volle bak. De dubbele ontmoeting met PEC Zwolle deze week? Uitverkocht. Momenteel zijn alleen voor het competitieduel met AZ – op zondag 25 oktober – nog toegangskaarten beschikbaar.

Woensdagochtend om negen uur begon een voorrangsperiode van drie dagen voor leden van Het Legioen. Seizoenkaarthouders konden één toegangskaart bijkopen, waar Legioen Clubkaarthouders in staat werden gesteld twee tickets aan te schaffen. Van die mogelijkheden werd massaal gebruik gemaakt, waardoor de Klassieker uitverkocht is voordat de verkoop later deze week ook voor reguliere clubkaarthouders opengesteld zou worden.

De enige mogelijkheid om nog kaarten te bemachtigen is via viagogo, de officiële ticketmarktplaats van Feyenoord. Kijk voor meer informatie en het kopen of verkopen van kaarten op www.viagogo.nl/feyenoord.

Wil jij voortaan ook voorrang op kaartverkoop? Word dan lid van Het Legioen, de officiële supportersclub van Feyenoord. Meer informatie vind je op www.hetlegioen.nl.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties