KNVB eist zware schorsing na kopstoot voor Elia

KNVB eist zware schorsing na kopstoot voor Elia

Eljero Elia moet vrezen voor een zeer zware schorsing. De aanklager van de KNVB wil de Feyenoorder voor vier wedstrijden schorsen, waarvan één voorwaardelijk. Als Feyenoord en Elia niet akkoord gaan, zitten ze morgen in Zeist voor mondelinge zitting. Het is nog niet bekend of de Rotterdammers akkoord gaan.

Elia heeft tot donderdagochtend 10.00 uur de tijd om te reageren op het schikkingsvoorstel. Indien hij akkoord gaat, is hij pas weer beschikbaar voor de Rotterdamse hoofdmacht nadat het beloftenteam drie officiële wedstrijden heeft gespeeld en dat is pas 1 november tegen ADO Den Haag.

UPDATE | Feyenoord gaat nu bij de KNVB aangeven dat Elia gezien moet worden als een speler van de hoofdmacht, meldt journalist Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad. Gaat de voetbalbond hiermee akkoord, dan is de schorsing voor de flankspeler wellicht in een weekje voorbij. Is de KNVB hierop tegen, dan zal Elia lang moeten brommen.

UPDATE | De kans is zeer groot dat Feyenoord in beroep gaat tegen schorsing Elia, club ziet kansen nav tegenstrijdige verklaringen. (via Martijn Krabbendam)

UPDATE | Feyenoord gaat niet akkoord met het schikkingsvoorstel van vier wedstrijden schorsing (waarvan één voorwaardelijk) voor Eljero Elia. (Lees meer)

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties