Van Bronckhorst: ''Elia of Bilal? We zullen zien''

Van Bronckhorst: ''Elia of Bilal? We zullen zien''

''Ik ben niet naar Feyenoord gekomen om op de bank te zitten'', waren de woorden van Eljero Elia gisteren. De matchwinner in het duel met Willem II (1-0) lijkt na zijn prima invalbeurt in De Kuip af te stevenen op een basisplaats tegen Roda JC.

Coach Giovanni van Bronckhorst wil echter niet prijsgeven of Elia komend weekend in Kerkrade vanaf de aftrap zal beginnen. ''Het is mooi om iemand als Elia te kunnen brengen. Hij is zo gretig en iemand met de kwaliteiten om het verschil te kunnen maken. Vervolgens doet hij dat ook nog eens'', stelt de trainer in De Telegraaf.

Gio vervolgt: ''Voor elke wedstrijd weeg je af met welke basiself je denkt de wedstrijd te kunnen winnen. Tot dusver verdiende Bilal mijn vertrouwen en maakte hij dat bijna altijd waar. Als iemand zich laat gelden als Elia nu, met zo’n drive, dan is het duidelijk dat hij voor concurrentie zorgt. In de loop van de week zullen we zien wat het beste strijdplan is om Roda JC te verslaan.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties