Ook John Goossens heeft nieuwe club gevonden

Ook John Goossens heeft nieuwe club gevonden

Wesley Verhoek heeft een nieuwe club, hij gaat spelen voor FC Pune City in de Indian Super League. Dit meldt de nieuwe club van de buitenspeler zojuist. Oud-Feyenoorder John Goossens maakte in de zomer van 2014 dezelfde stap, maar zit na zijn periode bij de club uit India zonder werkgever.

Verhoek stond de afgelopen drie jaar onder contract bij Feyenoord en werd vorig jaar al uitgeleend aan Go Ahead Eagles. Nadat beide partijen besloten hadden dat het beter was om de wegen te scheiden zat de geboren Leidschendammer zonder club. Joris Mathijsen en Khalid Boulahrouz hoefden na de zomerstop ook niet terug te keren bij Feyenoord, zij zitten momenteel nog zonder club. Ook Luke Wilkshire, wiens contract afgelopen zomer werd ontbonden, heeft nog geen nieuwe club gevonden.

UPDATE | Goossens wil via Roemenië naar de VS

John Goossens vervolgt zijn loopbaan in Roemenië. De 27-jarige middenvelder tekende zojuist een contract voor een jaar bij het Roemeense FC Voluntari. Daarin werd een clausule opgenomen dat hij in de winterstop kan overstappen naar een club uit de Amerikaanse MLS. (VI)

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties