Kramer: ''Ze vinden mij een aanwinst voor Feyenoord''

Kramer: ''Ze vinden mij een aanwinst voor Feyenoord''

Als geboren Rotterdammer kreeg Michiel Kramer deze zomer de transfer van zijn dromen, toen de topscorer van ADO Den Haag werd ingelijfd door Feyenoord. Van een dergelijke overgang was al geruime tijd, maar toch duurde het lang voordat de spits daadwerkelijk naar De Kuip werd gehaald.

Kramer stond al op het punt om naar het Midden-Oosten te verkassen, maar uiteindelijk was het alsnog Feyenoord dat actie ondernam en de centrumaanvaller overnam van ADO. Had leek erop dat niet alle beleidsbepalers bij de Rotterdammers niet helemaal achter de komst van Kramer stonden. “Het is een beetje een rare situatie”, geeft de goalgetter aan in gesprek met Hand in Hand.

“Voor mij was het best lastig dat ik pas op het allerlaatste moment tóch naar de club ben gehaald. Ik heb ook wel gevraagd hoe de technische mensen hier over mij denken. En met dat antwoord kon ik goed leven. Het is namelijk zo dat ze mij gewoon een aanwinst vinden voor dit Feyenoord. Nu is het aan mij om te laten zien wat ik waard ben”, kijkt Kramer vooruit.

Toornstra: ''Ben niet iemand die even een man uitspeelt''
Na een drukke transferperiode met de nodige versterkingen is de concurrentie groot bij Feyenoord. Onder meer Jens Toornstra moet vechten voor zijn plekje en de strijd aan gaan met Lex Immers.

"We zijn allebei lopers, spelen 'van box-to-box', we zijn van het meters maken. Lex is in de lucht wat sterker dan ik, hij is wat langer. Ik heb als wapen een sterke vrije trap, al heb ik nu Marko Vejinovic als specialist voor me", somt Toornstra de overeenkomsten en verschillen met Immers op in clubblad Hand in Hand. "Verder zijn Lex en ik niet bij voorkeur technische spelers die even een mannetje gaan uitspelen. Maar beiden zijn we wel harde werkers die ook nog eens aardig kunnen voetballen."

Toornstra en Immers hebben allebei een verleden bij ADO Den Haag. Daar speelden ze samen op het middenveld en wat Toornstra betreft kan dat in Rotterdam ook. "Maar dat is iets voor de trainer. Bij ADO stonden we ook samen op het middenveld, met twee aanvallende middenvelders. Dat zou op zich bij Feyenoord kunnen, maar dat is zoals gezegd aan de trainer."

Lees de gehele interviews in het magazine van de Feyenoord Supportersvereniging.

Lees meer over
Jens Toornstra Michiel Kramer Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties