Partijspel voor uitgedunde Feyenoord-selectie

Partijspel voor uitgedunde Feyenoord-selectie

Feyenoord heeft woensdagochtend met een fors uitgedunde selectie een groepstraining afgewerkt op Varkenoord. Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst had tijdens de interlandperiode beschikking over slechts elf veldspelers, plus de doelmannen Kenneth Vermeer, Warner Hahn en Kamil Miazek. Ook Eric Botteghin, die afgelopen zondag tegen PSV na een uur spelen naar de kant ging, trainde volledig mee.

Terwijl keeperstrainer Patrick Lodewijks met de doelverdedigers aan de slag ging, werkten de veldspelers een positiespel af. Aansluitend stond er een partij vijf tegen vijf op het programma, waarbij middenvelder Marko Vejinovic als joker fungeerde en steeds tot de ploeg in balbezit behoorde.

Vanwege interlandverplichtingen ontbraken op Varkenoord liefst negen veldspelers. Rick Karsdorp was er eveneens niet bij op het trainingsveld. De verdediger moest zich eerder deze week vanwege klachten in de lies al afmelden voor Jong Oranje.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Eric Botteghin Rick Karsdorp Warner Hahn
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties