'Botteghin in de basis, Elia begint op de bank'

'Botteghin in de basis, Elia begint op de bank'

Het Algemeen Dagblad en De Telegraaf zijn zaterdagmorgen vrij eensgezind over hun verwachting voor de opstelling van Feyenoord zondag in de topper tegen PSV. Beide ochtendkranten verwachten dat Eric Botteghin een basisplaats zal krijgen. Dat betekent dat Sven van Beek naar rechts zal verhuizen en Rick Karsdorp, weer helemaal fit, naar de bank verhuist.

Verder worden er weinig wijzigingen verwacht in de basis. Jan-Arie van der Heijden vormt een centrum met Botteghin en Terence Kongolo staat linksback. Op het middenveld zullen Marko Vejinovic, Karim El Ahmadi en Lex Immers plaatsnemen, Jens Toornstra blijft daardoor op de bank.

Voorin verwachten beide media dat Elia op de bank zal starten en als invaller voor gevaar moet gaan zorgen. Basacikoglu, bij bijna alle doelpunten betrokken dit seizoen, lijkt nog de voorkeur te krijgen. Het vraagteken in het elftal is de spitspositie. Beide kranten durven zich er niet over uit te spreken. Om toch een elftal te vormen kiezen ze beiden voor Kazim in de gedachte dat Van Bronckhorst met Kramer dan een speler heeft die als invaller iets extra's teweeg kan brengen.

Lees meer over
Sven van Beek Eric Botteghin Jens Toornstra Rick Karsdorp Michiel Kramer Lex Immers Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties