'Botteghin in de basis, Elia begint op de bank'

zaterdag 29 augustus 2015 07:02 28.983 keer bekeken 157 reacties Pro Shots Bron: Netwerk.to

Het Algemeen Dagblad en De Telegraaf zijn zaterdagmorgen vrij eensgezind over hun verwachting voor de opstelling van Feyenoord zondag in de topper tegen PSV. Beide ochtendkranten verwachten dat Eric Botteghin een basisplaats zal krijgen. Dat betekent dat Sven van Beek naar rechts zal verhuizen en Rick Karsdorp, weer helemaal fit, naar de bank verhuist. 

Verder worden er weinig wijzigingen verwacht in de basis. Jan-Arie van der Heijden vormt een centrum met Botteghin en Terence Kongolo staat linksback. Op het middenveld zullen Marko Vejinovic, Karim El Ahmadi en Lex Immers plaatsnemen, Jens Toornstra blijft daardoor op de bank. 

Voorin verwachten beide media dat Elia op de bank zal starten en als invaller voor gevaar moet gaan zorgen. Basacikoglu, bij bijna alle doelpunten betrokken dit seizoen, lijkt nog de voorkeur te krijgen. Het vraagteken in het elftal is de spitspositie. Beide kranten durven zich er niet over uit te spreken. Om toch een elftal te vormen kiezen ze beiden voor Kazim in de gedachte dat Van Bronckhorst met Kramer dan een speler heeft die als invaller iets extra's teweeg kan brengen.

Gerelateerd nieuws
157 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 64 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73916 leden - Op dit moment zijn 843 mensen actief, waarvan 234 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved